+31 6 50 24 39 69 info@jbswines.nl

Champagnes

Champagne
Mousserend 
Heerlijke hapjes
Mooie ambiance

Bubbels

Heerlijke betaalbare bubbels of mousserende wijnen met verrukkelijke belletjes nu voor super scherpe prijzen verkrijgbaar bij JBS Wine & Spirits.

Om de feestelijke stemming van jouw feest, borrel of bijeenkomst op jouw bedrijf en mensen te beinvloeden, te onderstrepen of juist te verhogen kan een bubbeltje of een bruisende wijn net dat tikje extra betekenen dat je nodig hebt.

Ook kan een fles champagne, bubbeltje of cava het ideale relatiegeschenk zijn om je waardering te uiten naar jouw relatie(s).  Je wenst je klanten goede en toegankelijke champagne of andere wijnen voor te schotelen die je echter qua inkoop geen grote tijdsbelasting kosten en door een gunstige inkoopprijs ook geen vermindering van de winst opleveren. Door uw bestellingen te doen via JBS Wine & Spirits vergroot je juist jouw rendement in alle opzichten.

Of het nu een eenvoudige betaalbare en toegankelijke fles moet zijn tot een fles met elegantie,  complexiteit en intensiteit die een culinaire combinatie mogelijk maakt, voor iedere keuze kan je bij ons terecht.

De bekende A-merken van de topproducenten en champagnehuizen maar ook alternatieven waar je zelf niet direct bij stilstaat maken deel uit van ons productassortiment.

Onze wijnen en champagnes geven je dat gevoel van rijkdom, gezondheid en geluk zonder dat het onbereikbaar en onbetaalbaar wordt, immers onze bedrijfsslogan is betaalbare kwaliteitswijnen! 

Food & Drink

Onze partners

Door samenwerking met professionele businesspartners kunnen wij ook voor de oesters zorgen die een heerlijke combinatie vormen met een goed glas champagne. Dit wordt aan je geserveerd indien je dit wenst door een professionele hostess namens uzelf of via ons.

Ook professionele catering naar keuze is de ideale combinatie met een goed glas champagne of bubbeltje.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo,

Waar kunnen we je mee helpen?