+31 6 50 24 39 69 info@jbswines.nl

Spirits

Whisky, Cognac, Jenever, Likeuren en overig

De huidige trendy en geliefde drankjes zoals Gin en cocktails worden door ons gecombineerd met de smaakmaker en nieuwe heerlijke trendsetters.

Exclusief en lekker maar vooral betaalbaar!

Al in de oudheid verstonden verschillende beschavingen de kunst van het distilleren en creëerden sterkere dranken en likeuren.

Onze spirits (producten) zijn afkomstig uit met name Italië, Nederland en Frankrijk, maar ook de Nieuwe Wereld is uiteraard vertegenwoordigd.

Met hetzelfde enthousiasme als die wij aan onze betaalbare kwaliteitswijnen besteden hebben wij een assortiment van spirits met en zonder alcohol.

Het zijn unieke alcoholvrije dranken, een echte smaakexplosie met een volle bite en niet te vergelijken met enige andere drank.

Enkele voorbeelden zijn Gin, VermoutCognac, Whisky, Wodka, Likeuren en Jenever.

In de huidige tijd willen we trendy drankjes drinken en genieten van de rust, ambiance en eventueel luxe. Je kunt deze puur drinken, maar uiteraard ook in de vorm van een cocktail of mix.

Via onze vernieuwende en exclusieve dranken kunnen wij voor je bedrijf de toegevoegde waarde creëren.

Nieuwsgierig geworden? Laat jouw relaties of klanten proeven waar onze spirits voor staan.

Wij hebben luxe vormgegeven flessen als relatiegeschenk, origineel cadeau of gewoon voor jezelf!

Food & Drink

Onze partners

Ook kan JBS Wine & Spirits door samenwerking met onze businesspartners whisky-, cognac- en likeurproeverijen aanbieden bij jouw bedrijf op een locatie naar keuze of bij onze businesspartners op locatie.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo,

Waar kunnen we je mee helpen?